EL PASSAT CAP DE SETMANA, EL TORNEIG CIUTAT DE SANT FELIU

MÉS DE 500 JUGADORS VAN PARTICIPAR AL
I TORNEIG CIUTAT DE SANT FELIU DE L’ESCOLA DE FUTBOL

El cap de setmana passat, va tenir lloc el I Torneig Ciutat de Sant Feliu organitzat per l’Escola de Futbol, en el qual hi van jugar més de 500 jugadors de les categories d’alevins, infantils, cadets i juvenils. Els onze clubs convidats van ser el CF Damm, CD Blanes, FC Girona, UE Llagostera, CF Tordera, CF Lloret, EF Bosc de Tosca, UE Figueres, CD Bescanó, EF Gironès-Sàbat i CF Lloret. Per part de l’Escola hi van participar els quatre alevins, els dos infantils, mentre que en els cadets i juvenils es van fer un combinat dels dos equips de cada categoria.
El divendres al vespre, el FC Girona va guanyar el trofeu en Juvenils, mentre els escolars aconseguien el segon lloc. El dissabte va ser el torn dels alevins. Al matí, el CF Damm va guanyar en els de l’any 2002 i a la tarda va ser el CD Blanes qui va emportar-se el trofeu dels del 2003. El diumenge, va guanyar la categoria d’infantils la UE Llagostera tombant a la final l’Infantil A taronja. Al Josep Suñer, el Cadet de l’Escola va aconseguir el campionat de la seva categoria guanyant el Tordera. En el còmput global, l’Escola de Futbol va aconseguir un primer lloc i dos segons. La Regidora d’Esports Magda Lupiáñez, acompanyada del President escolar Jordi Cambronero, van fer el lliurament dels trofeus a tots els equips participants.

Va ser un cap de setmana molt intens i entretingut de bon futbol amb equips de qualitat que van fer gaudir dels afeccionats en els dos camps de Sant Feliu. L’EF Sant Feliu agraeix la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols en l’organització de l’esdeveniment.

A les imatges, els equips campions de les diverses categories.