AQUEST DISSABTE 11 D'OCTUBRE, PRESENTACIÓ DE LA TEMPORADA 2014-2015

L’Escola de Futbol Sant Feliu farà la presentació dels equips per a la temporada 2014-15 aquest proper dissabte 11 d’octubre al camp de Vilartagues de Sant Feliu de Guíxols.

A les 17 h. es concentraran els jugadors i a les 18 h. es presentaran els equips. Seguidament, hi haurà els parlaments de rigor de les autoritats i dels representants de l’Escola. La cloenda de l’acte serà el partit de lliga entre el Juvenil A i l’At. Bisbalenc de Primera Divisió.

L’ESCOLA CONTINUA CREIXENT

Un any més, el nombre de jugadors que gaudeixen del futbol representant l’Escola de Futbol Sant Feliu continua creixent. Enguany, el nombre de futbolistes supera els 300. El nombre d’equips es manté en 22.
 

EL VILARTAGUES CF S’INTEGRA A L’ESTRUCTURA DE L’ESCOLA

A partir d’aquesta temporada, el Vilartagues CF de Tercera Catalana serà gestionat per l’Escola de Futbol Sant Feliu, integrant-se tant esportivament com administrativa a l’estructura de l’entitat taronja. Aquesta integració beneficiarà ambdós clubs en el sentit que el Vilartagues serà gestionat per la coordinació escolar i podrà comptar amb el suport dels jugadors del futbol base. Per a l’Escola li suposa tenir oficiosament un primer equip que sigui el mirall per als joves futbolistes que defensen la samarreta taronja.