EL 4T TORNEIG DE NADAL D’ESCOLETES OMPLE EL PAVELLÓ DE LA CORCHERA A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3

El passat dilluns 8 de desembre al matí, l’EF Sant Feliu va tornar a organitzar 4t Torneig de Nadal de la categoria d’Escoleta. Novament el Pavelló de La Corchera va tornar a quedar petit per encabir els afeccionats i els familiars dels 125 jugadors que van representar els 12 equips participants.

Jugaren la FE Palamós, UE Fornells, UE Quart, At. Bisbalenc, CE Llançà, CE Bons Aires, At. Sant Ponç, UE Caldes de Malavella, CF Peralada, CF Sils, i els dos equips amfitrions de l’EF Sant Feliu. Es va jugar amb el format de dues lliguetes de sis equips, el dos primers dels quals van jugar les semifinals. Encara que el més important va ser el gaudir d’un matí d’esport dels més menuts, com a anècdota, comentar que la final la va guanyar el CE Llançà al CE Bons Aires per 1-0.

L’Escola va donar servei de bar i va vendre paperetes per una panera, la recaptació dels quals serà destinada a La Marató de TV3 d’enguany a favor de les malalties del cor. També, una part de la recaptació de la venda de fotografies per part de JCC Fotografia serà donada per al mateix fi. La quantitat de la donació és de 365 euros.

Podeu veure les imatges de la jornada a youtube. 

https://www.youtube.com/watch?v=ETFpfqdc8gI