LA PARTICIPACIÓ DE L'ESCOLA AL MIC'15

En total, 82 jugadors de l’EF Sant Feliu van participar al MIC’15, esdevenint COM cada any un dels Clubs amb més representació al Torneig. Els equips Juvenil, Cadet, Infantil i dos alevins van jugar amb equips destacats com el Getafe, Espanyol i l’Anzhi rus.
L’Escola i l’Ajuntament de Sant Feliu han fet possible que per quart any consecutiu tots els jugadors de segon any del CLUB hagin pogut participar al MIC.
Pel que fa a l’apartat esportiu, tal i com s’informava la setmana anterior l’Aleví A es va proclamar campió de la Fase de Cosolació, un éxit per l’Escola que s’afegia així a d’altres clubs gironins que van aconseguir-ho en d’altres categories. L’èxit va ser doble ja que aquest equip de l’Escola guanyava el trofeu per segon any consecutiu.
Pel que fa a Juvenils, Infantils i l’Aleví C, van estar lluitant fins al final fins a ser eliminats en diferents eliminatòries de la Fase de Consolació. El Cadet fou l’equip que arribà més lluny a la Fase Final. A la Fase de Classificació va acabar segon de grup rere l’Espanyol i a vuitens va quedar eliminat després de dominar el marcador durant tot el partit, estavellar dues pilotes al pal i rebre el gol de l’empat al darrer minut, a la tanda de penals (5-4).
Tot i el resultat obtingut, no es pot amagar una molt bona imatge d’un excel·lent equip.