ACORD ENTRE L'ESCOLA, VILARTAGUES I GUÍXOLS PER AL FUTUR DEL FUTBOL GANXÓ

Et passat 7 de maig de 2015 es va signar un acord a tres bandes amb l’Ateneu Deportiu Guíxols i el Vilartagues CF per tal de fer possible que tots els Clubs de la ciutat caminin de forma conjunta pel bé del futbol ganxó, i el que és més important, per a tots els joves jugadors i jugadores de la nostra població.

Ara fa quatre anys, quan la nova Junta Directiva de l’EF Sant Feliu va començar a treballar, entre els objectius més importants que es va fixar era el d´aconseguir un pacte al futbol de Sant Feliu. La consecució de l'acord es doncs, una nova eina per tirar endavant el futur de l’Escola.

L’acord entre l’Escola i l’Ateneu, estableix com a punts principals:

-    Un acord que garanteix la independència i la identitat pròpia dels tres Clubs, ja que cadascun representa una part de la història del futbol ganxó. Aquest respecte a la identitat de l’altre ha de ser la base del futbol a Sant Feliu en els anys vinents.

-         Un acord esportiu integral entre els tres clubs, sense deixar de banda a ningú, amb l’objectiu que els jugadors de Sant Feliu que desitgin seguir jugant a futbol en acabar la seva etapa juvenil trobin lloc als equips de la ciutat. Planificar junts la part esportiva ens ha de beneficiar a tots tres per assolir objectius més alts dels que tenim ara.

-      Un acord social que busca aproximar el col·lectiu que envolta cada Club a la del veí, entenent sobretot que nosaltres, l’EF Sant Feliu, hem de ser la base tant de l’AD Guíxols com del Vilartagues CF. Aquests Clubs van deixar a l’Escola ara farà 25 anys la gestió del Futbol Base de la ciutat renunciant al que ells tenien i és la nostra obligació cap a ells fer que els nostres jugadors, pares, mares i seguidors els vegin com als seus referents.

La propera Temporada serà l´inici d’aquesta nova etapa, una etapa que esperem sigui la del creixement del tot el futbol de la nostra ciutat. 


Tot seguit reproduïm sencer l'acord signat amb entre l'AD Guíxols i l'EF Sant Feliu.


ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE LES ENTITATS
ATENEU DEPORTIU GUÍXOLS i L’ESCOLADE FUTBOL SANT FELIU

Reunits a Sant Feliu de Guíxols, el dia 7 de maig de 2015, d’una part el Sr. Roman Corominas i Comas, President del Ateneu Deportiu Guíxols, i l’altra part el Sr. Jordi Cambronero i Vicens, com a President de la entitat Escola de Futbol Sant Feliu.

Les parts es reconeixen capacitat legal suficient per actuar i per la signatura del present acord de col·laboració i en la seva virtut,
ACORDEN

1-     L’Escola de Futbol Sant Feliu, en endavant Escola, esdevindrà filial de l’Ateneu Deportiu Guíxols, en endavant Ateneu, per les temporades 2015-2016 / 2016-2017 / 2017-2018.

2-     Que l’Escola com equip filial del Ateneu Deportiu Guíxols, no podrà afiliar-se a cap més equip.

3-     Que l’Ateneu, no disposarà de cap equip de Futbol Base.

4-     Que l’Ateneu i l’Escola. en tots àmbits tant econòmics com esportius seran independents, excepte d’aquelles obligacions esportives que tingui l’Escola com a filial del Ateneu.

5-     Que l’Ateneu, podrà disposar sempre que sigui necessari de jugadors del juvenil per cobrir les places necessàries per completar la convocatòria del primer equip.


6-     L’Ateneu, l’Escolai el Vilartagues CF formaran un consell esportiu entre el tècnics dels equips, per tal de consensuar els jugadors que han de formar part de cada Club, quant aquests acabin la seva etapa de juvenils.

7-     L’Escola es compromet a realitzar com a mínim dos partits setmanals al Camp Josep Suñer.

8-     L’Ateneu definirà les franges horàries de disposició del Camp per als seus entrenaments, l’Escola en disposarà de la resta fent-ne ella mateixa la seva gestió. En cas de força major el primer equip de l’Ateneu, sempre disposarà de forma prioritària de la instal·lació.

9-     L’Ateneu es compromet a fer la presentació del seu primer equip amb la presentació de tots els equips de l’Escola, un any a cada camp municipal, iniciant-se aquestes presentacions amb motiu del 25è Aniversari del Club al Camp de l’Escola. En aquesta presentació serà convidat també el Vilartagues CF.

10-  L’Ateneu establirà una quota de Soci del Club de 60€ per temporada per a tots els socis, pares i maresde l’EF Sant Feliu.

11-  L’Escola es compromet a promoure totes les activitats que promogui l’Ateneu entre els socis, pares i mares del Club per a quèhi participin.

12-  Tot els jugadors i tècnics de l’EF Sant Feliu tindran entrada gratuïta a totes les activitats que promogui l’Ateneu.

13-  L’Ateneu es compromet a reservar espai al Camp Josep Suñer per a què la imatge de l’Escola hi sigui present (escut a una paret de la graderia i la col·locació de la bandera).

14-  Aquest conveni finalitzarà el 30-06-2018, i es considerarà prorrogat automàticament per tres anys més en cas de que cap de les dues parts ho informi per escrit a l’altra abans del 01-04-2018.

I en prova de conformitat, les parts signen aquest document, per triplicat i a un sol efecte, al lloc i data indicada a l’encapçalament.



Sr. Roman Corominas i Comas                                               
President de l’Ateneu Deportiu Guíxols                                    

Sr. Jordi Cambronero i Vicens
President de l’Escola de Futbol Sant Feliu