L' EF SANT FELIU I ZONA PORTERS CREARAN UNA ESCOLA DE PORTERS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

L'EF Sant Feliu i Zona Porters Barcelona han arribat a l'acord per establir a Sant Feliu de Guíxols una de les dues Seus que tindrà aquesta Escola de Porters a les Comarques de Girona, l'altre s'establirà a la Garrotxa, dirigida a tots els porters de la demaració que vulguin un nivell alt de formació. Zona Porters ja compta amb diverses seus a les comarques de Barcelona i com a Girona n'obrirà de noves a Tarragona i Lleida. 

A la imatge el President de l'EF Sant Feliu, Jordi Cambronero i del Director de Zona Porters, Iñaki Caña durant la signatura de l'acord.

Amb el desitg de comptar amb els millors professionals en la formació dels seus jugadors, l'EF Sant Feliu comptarà amb l'equip de l'empresa per a l'entrenament durant tota la Temporada dels seus porters sense cost per a les famílies dels porters del Club. Així mateix Zona Porters organitzarà a St Feliu un Campus de Porters durant l'estiu de 2016 i esdeveniments dirigits als porters de la nostra demarcació.

Iñaki Caña es el director i fundador de ZonaPorters i impulsor del projecte d'Escola de Porters a Sant Feliu. Caña, exporter de futbol professional a diferents clubs y categoríes de 2A, 2B y 3ª divisió, va debutar amb el primer equip del FC Barcelona amb entrenador Johan Cruyff d'entrenador. Amb una llarga
experiència com a entrenador de porters a diferents clubs,  entrenadors y porters a nivell nacional, formació a diferents entenadors i porters a campus per el Barça a nivell internacional, tècnic especialista en el entrenament del porter por la RFEF (Nacional), UEFA GK A. Entrenador Nivell 1 por la FCF, creador del projecte en el entrenament per a porters CAIR.  Ex/Entrenador de porters de l'escola del FC Barelona. Actualment responsable de la metodología en l'entrenament del Porter de l'empresa RG y de ZonaPorters Barcelona.

L'acord porta també un tercer element com es l'acord amb RG Goalkeeper Gloves Catalunya, de material de porters, per a que els jugadors del Club comptin amb descomptes especials en tot el material que necessitin.

Aquest any els porters del Club començaran a veure la millora en la formació que busca el Club, durant properes temporades hi ha la voluntat de fer-ho arribar també als jugadors de camp.

Més informació a la web de Zona Porters www.zonaporters.com.