L’ESCOLA DE FUTBOL CEL.LEBRA LA SEVA FESTA DE CLOENDA I EL MEMORIAL PER L’ALEIX MARTÍNEZ.

L’Escola de Futbol va posar punt i final a la Temporada del Club amb la Festa de Cloenda de la Temporada el passat dissabte, un dia com sempre intens, que va començar amb el ja tradicional 3x3, inflables, el segon partit Pares vs Entrenadors , i el sopar amb 380 persones a taula. Ja a l'escenari vam comptar amb l'Alcalde de Sant Feliu, en Carles Motas.
L'acte va començar de manera que no haguessim volgut fer, amb el record per l'Aleix i l'Isma, els nostres jugadors Benjamins que vam perdre aquesta Temporada. La Nuria Rios i en Samir El Onsri mare i germà dels jugadors, van recollir la samarreta dels nens que l'Escola els va entregar. Des de l'Escola agraïm que tot i ser dur per ells, hagin volgut compartir amb la resta del Club aquest moment, nosaltres seguirem buscant que el seu record perduri.
Tot seguit a ser el torn dels parlaments, en primer lloc de President de l'Escola, Jordi Cambronero va donar les gràcies a tota la gent que ajuda a que el Club tiri endavant, Patrocinadors,  Entrenadors, Coordinadors, Junta Directiva, i a les famílies per confirar amb el Club. Els Coordinadors Dani Murcia i Gerard Llandrich van intervenir a continuació i van resaltar la feina dels seus entrenadors, d'en Kevin Garcia, i van donar les gràcies també a les famílies. L'Alcalde va intervenir a continuació per felicitar al Club i va resaltar que amb actes com aquest, fora del que es la competició ordinària, es demostra que som una gran familia al voltant del futbol. Des del Club volem agraïr també el suport d'aquests anys de la Regidora d'Esports sortint, la Magda Lupiañez, que també ens va acompanyar en el sopar.

Es va passar a presentar la Campanya de Socis 2015-2016 amb la nova imatge a donar els premis del Torneig 3x3, i a al comiat dels Juvenils que deixen el Club, Ivan Luque, Pol Manzano, Raul Muñoz, David Brunet, Bruno Pérez, i Adrian Heredia "Harry". El Club els va preparar el ja tradicional vídeo de comiat i els qui hi van poder assistir, van agraïr a l'Escola el tracte d'aquests anys i van acabar amb un Visca l'Escola!. Finalment tots els equips van pujar a l'escenari per recollir l'obsequi de final de temporada i un exemplar de l'Anuari 2014-2015 que ha publicat el Club i que recull tots els equips i imatges dels moments més destacats. La festa va acabar amb DJ i ball fins a altes hores.

El Diumenge a la tarda es va va jugar el 25è Torneig de l'Amistat - Ier Memorial Aleix Martínez Ríos, en la categoria de Benjamí, que va guanyar l' UE Cornellà, després de guanyar el Torneig amb dotze clubs participants. La família de l'Aleix va ser l'encarregada de lliurar els Trofeus.

El Torneig posa el punt i final a la Temporada a St Feliu, tot i que en els propers dies algun dels nostres equips encara juga algun Torneig fora de casa.