EL PROPER ANY 2016 L'ESCOLA ARRIBA AL SEU 25è ANIVERSARI

L'any 1991 s'ajuntava el Futbol Base de l'Ateneu Deportiu Guíxols i de la Penya Sport, i començava a la Temporada 91-92 un nou projecte de futbol base a St Feliu. La Temporada seguent el Vilartagues CF feia el mateix i es consolidava el camí que ha seguit l'EF Sant Feliu des d'aleshores. Els actes de conmemoració començaran a principis del 2016 i s'allargaran fins al final de la Temporada 2016-2017. 

El Club des d'avui mateix anirà informant de les diverses novetats relatives a l'aniversari, però com no pot ser d'altre manera la voluntant de la Junta de l'entitat es qe tothom que a format part d'una o altre manera del Club al llarg d'aquests anys pugui participar i aportar a aquesta efemèride.

L'Escola te la voluntat de fer diversos actes, publicacions, festes ... al llarg de l'any, i per això demana l'ajut de les persones que han format part d'aquests 25 anys, ja siguin jugadors, entrenadors, delegats, directius... a aportar material que serà publicat durant l'aniversari.

Així mateix, si aquestes persones volen estar informats de tot el que fa referència a aquesta conmemoració només cal enviar un mail a l'adreça efsf25anys@gmail.com.

Comptem amb tots!!