L'EF SANT FELIU ESTARÀ REPRESENTADA AL MIC'16 AMB 92 JUGADORS

El MIC'16 que es portarà a terme a finals d'aquest mes de Març comptarà amb la presència de 92 jugadors i 5 equips de l'Escola, fet que farà que siguiem el Club amb més participants inscrits, un any més.

Un juvenil, un cadet, un infantil i dos alevins participaran de forma gratuïta pels nostres jugadors al Torneig, gràcies a la renovació de l'acord amb l'Ajuntament de la Ciutat que fa, any rera any, que els nostres jugadors de segon any de cada categoría puguin viure l'experiència de partipar en un Torneig Internacional de primer nivell com el MIC. 

L'Escola porta anys siguent el Club amb més jugadors inscrits, però a més a més podem dir que som una entitat que ha participat a totes les edicions del MIC, setze anys de fidelitat tal i com la mateixa web oficial del Torneig posava de manifest a la notícia del passat 16/12/15. Aquí podeu trobar-hi l'enllaç a la notícia.

Per l’EF Sant Feliu, fer possible que tots els nostres jugadors passin pel MIC, independentment de a quin equip juguen i visquin l’experiència es un valor, que com molts d’altres, volem que ens facin diferents a la molts clubs de futbol de l’entorn… i fer-ho així no va en contra de competir al Torneig. Això ho demostra el MIC’ 14 i MIC’ 15, on a nivell de Club es van obtenir els millors resultats en els anys d’història de la competició, amb el Juvenil distingit com a millor equip gironí de l’any 2014, i l’Aleví A quedant campió de la fase de consolació en dues edicions consecutives.