500 PERSONES PARTICIPEN DE LA FESTA DE CLOENDA DE LA TEMPORADA

Ahir dissabte 17 de Juny l'Escola de Futbol Sant Feliu ha posat punt i final a la Temporada 16-17 amb la ja tradicional Festa de Cloenda que va estrenar el nou emplaçament del Guíxols Arena.

A les 16:00 h es va començar amb el Torneig 3x3, amb 16 equips participants que van jugar partits de 8 minuts per decidir qui era el campió de cadascuna de les categories. A  la nit, els guanyadors van recollir el seu trofeu par a cadascuna de les categories.

Un cop acabat el 3x3 es va donar pas a les Festa de l'Escuma pels més petits i el partit Pares vs Entrenadors pels més grans per donar pas a la Barbacoa que va comptar amb 360 comensals.


En aquell moment es va produir una de les sorpreses de la nit, quan Pere Pons jugador del Girona FC ens va acompanyar i es va dirigir a tos els assistents felicitant pel 25 Aniversari al Club i recordant les seves experiències viscudes jugant contra els equips de l'Escola, i va encoratjar als nens a seguir gaudint del futbol i fent amistats, que segons les seves paraules, és el més valuós de la pràctica del Futbol.



Després de sopar l'acte va continuar amb els parlaments del Sr Salvador Calabuig, Regidor de l'Ajuntament que va destacar l'ambient de la festa i la grandària del Club, i va animar als assistents a gaudir-ne. Va felicitar a tots per la Temporada i en especial al Sènior Femení, pel campionat de Lliga. Seguidament el President de l'EF Sant Feliu, Jordi Cambronero va prendre la paraula per agrair a tots els assistents la seva presència, als jugadors per defensar els colors de l'Escola durant aquest passat any, del que en va destacar la commemoració del 25 aniversari del Club, el creixement i l'assoliment del nombre més alt de jugadors des de fa moltes Temporades, l'aposta per competir però sense oblidar que el principal és el jugador, i finalment el paper del Sènior Femení aquesta Temporada i la insistència per aconseguir equips de base femenins.
Un cop fets els parlaments va arribar l'hora dels reconeixements, començant pels campions del 3x3, i seguint per l'obsequi a tots els jugadors que van ser cridats a l'escenari, equip per equip. El comiat dels juvenils que pleguen aquesta Temporada després de molts anys al Club va fer distingir a en Marc Jiménez, Oscar Laso i Cristian Campos, en Marc va agrair el reconeixement i va donar gràcies al Club per aquests anys.

Finalment la plantilla del Sènior Femení va ser cridada a l'escenari i van rebre un trofeu commemoratiu de la consecució de la Lliga de Segona Divisió aquesta Temporada, prenent la paraula la capitana Susi Rosselló, i l'entrenador Jordi Iñiguez, que van donar les gràcies en nom de l'equip i sobretot van agrair als qui cada cap de setmana segueixen el futbol femení a St Feliu.

La Festa va acabar amb el Ball que es va allargar fins que es va buidar la pista.