78 JUGADORS DE L'ESCOLA PARTICIPARAN AL MIC18


Com cada any arriba el MIC a Sant Feliu, i com sempre des de la primera edició l’EF Sant Feliu hi participarà ja que fa divuit anys una expedició del club ja va participar a la primera edició del MIC feta a les Illes Canàries. Des d’aquell dia som un dels pocs Clubs que ho han fet a totes les seves edicions i aquest any els acompanyem en aquesta majoria d’edat.
A més a més ja fa anys som també un dels Clubs amb més representació gràcies al suport de l'Ajuntament de la ciutat. Enguany 78 jugadors participaran en cinc categories diferents, Juvenil, Cadet (2on any), Infantil (2on any), i dos equips Alevins (F7).
Com sempre també la ciutat de St Feliu serà seu en els dos camps de la ciutat, Josep Sunyer i Vilartagues de la categoria Cadet (CAT B). Enguany l’equip cadet de l’EF Sant Feliu jugarà els seus partits al Camp de Vilartagues dimecres 28 a les 11:00 i dijous 29 a les 10:00 i a les 17:00 enquadrat al Grup N amb el KAS EUPEN (BEL), AEC MANLLEU (CAT) i KAPTIVA SPORTS FLORIDA (USA).
La resta dels nostres equips ho faran arreu de les comarques gironines. A tots els desitgem molts sort i que gaudeixin de l’experiència.
Aquí podeu trobar els horaris dels partits dels diferents partits de les diverses categories i grups.


Imatge del partit EF Sant Feliu - Bayern Munich de l'edició de l'any passat.