EL PRESIDENT JORDI CAMBRONERO I LA SEVA JUNTA RENOVEN EL SEU MANDAT


En exhaurir-se els terminis marcats en el procés electoral de l'EF Sant Feliu amb la presentació d'una sola candidatura, la que encapçala Jordi Cambronero com a President, aquest renovarà el mandat de manera directa segons estableixen els Estatuts del Club. La Junta Electoral ha donat fe del procés electoral i es dissol a partir d'aquest moment.

D'aquesta manera la Junta que renova començarà l'any vinent la vuitena dirigint el Club, ho fa en el seu tercer mandat. L'any 2011 es va produir el relleu en el Club a la Junta d'Antoni Franquesa i el 2012 en fer l'adaptació dels Estatuts del Club es va produir una primera renovació del mandat de la Junta actual.

Jordi Cambronero manifesta que "tot i que la Junta Directiva actual s'ha presentat a aquests comicis, la nostra intenció no és perpetuar-se, i si es fa és per donar més temps al projecte d'unitat del futbol ganxó assolit fa dues Temporades, amb el que entra dintre la nostra idea anticipar el relleu d'aquí dos o tres anys". El 2011 els tres Clubs de la ciutat no entravessaven el millor moment en les seves relacions i segons el President de l'Escola "nosaltres enteníem que perquè tot funcionés tal com es va pensar en el seu dia l'EF Sant Feliu havia de ser de debò un futbol base que fes créixer al Guíxols i Vilartagues i això requeria una bona relació amb ambdues entitats".

Preguntat per la situació actual el President manifesta "que dels tres objectius plantejats com a prioritaris aquesta temporada se'n han assolit dos, l'ascens del Juvenil i el del Vilartagues, pel que la temporada es pot considerar com a bona". Per al següent l'objectiu d'un ascens del Guíxols faria que s'arribés on la Junta actual creu que el futbol de Sant Feliu ha d'arribar, almenys en aquesta primera fase de la unitat en la seva gestió.


Per Cambronero portar el Vilartagues a Segona Catalana, la categoria més alta on haurà competit des de fa dècades, "demostra que treballar plegats no perjudica a ningú, en contra del que moltes persones pronosticàven de la nostra gestió on es deia que potenciariem uns en contra dels altres".