ELS DARRERS TORNEJOS I LA FESTA DE CLOENDA AQUEST DARRER CAP DE SETMANA HAN TANCAT LA TEMPORADA

Intens cap de setmana el viscut a l'Escola per posar punt i final a la Temporada 17-18 amb els Tornejos de l'Amistat Benjamí i el Ciutat de Sant Feliu Aleví, i la Festa de Cloenda de la Temporada.

Dissabte 16 al matí al Josep Sunyer es va jugar el Torneig d'Amistat Benjamí III Memorial Ismael el-Onsri, mentre que a Vilartagues es jugava el Torneig Benjamí IV Memorial Aleix Martínez Ríos, amb 220 jugadors jugant els dos Tornejos. Familiars van estar presents a l'entrega dels Trofeus.

A partir de les quatre de la Tarda es van fer activitats dirigides als més petits del Club al Camp de Futbol per més tard passar a la ja tradicional Festa de l'Escuma i el tradicional partit Pares Vs Entrenadors. A les nou del vespre començava el sopar que va aplegar prop de 400 persones per donar pas a l'acte de parlaments i reconeixements.


L'Alcalde Carles Motas i el President de l'Escola Jordi Cambronero acompanyats pel Regidor d'Esports David Oliveras van obrir l'acte amb els seus parlaments i com sempre es va donar un obsequi a cadascun dels jugadors del Club presents, que van pujar per equips a l'escenari acompanyats dels seus entrenadors.


Enguany es va homenatjar el Juvenil A, Campió de 1a Divisió i als Juvenils de l'any 99 que deixen l'Entitat. D'una manera especial es va reconèixer als jugadors que han estat al Club moltes Temporades: Xavier Busquets, Moha Dalli, Oscar Oller, Alex Pereyra, o tots els anys del Futbol Base com Joan Julià, Javi Lorente i Marc Cuchillo.

Enguany la representació a la Festa del Vilartagues i el Guíxols també hi va estar present, amb el reconeixement que es va fer a Alex Bahamonde com a pitxitxi de Segona Catalana amb el Guíxols i a Gerard Gabaldón a Tercera Catalana amb el Vilartagues.

El reconeixement a Bernabé Soler "Lillo" que en els propers mesos es jubilarà del Bar del Camp de Futbol va donar pas a la música de Tutú Keké que va animar la festa fins tard.


Diumenge 17 a la tarda el Torneig Ciutat de Sant Feliu amb 100 jugadors més participant-hi tancava definitivament la Temporada.