ES PRESENTEN TOTS ELS EQUIPS DEL FUTBOL DE ST FELIU

Aquesta tarda al Camp Municipal de Vilartagues s'han presentat els 22 equips de futbol base de l'EF Sant Feliu i els dos sèniors de Guíxols i Vilartagues, davant d'una graderia plena d'afició.

Presentat per Josep Andújar, l'acte s'ha iniciat amb l'entrada al terreny de Joc de tots els equips de l'Escola dels Prebenjamins fins als Juvenils. Els darrers en entrar han estat els més petits de l'Escoleta que han entrat també la bandera de l'Escola a la gespa. Tot seguit Lluis Baena i Manu Matias han entrat al terreny de Joc i el primer ha parlat als pares, com també han fet Sergi Poyatos jugador del Benjamí B en representació dels més petits del Club i en Marc Forn, com a capità del Juvenil A que s'han dirigit als pares i seguidors demanant-los el seu suport al llarg de la Temporada.

A continuació han estat el Vilartagues i el Guíxols els qui han entrat al verd del Vilartagues, i Sergi Moradell i Brice Keumanga els que s'han adreçat als seguidors, demanant-los el suport. Els darrer dels parlaments de la gent del Club l'ha fet Jordi Cambronero, President dels Clubs, qui ha destacat que feia vuit anys havien començat amb una Escola de 210 jugadors i que a dia d'avui eren 310 els jugadors que vestien cada cap de setmana de taronja, i que el projecte havia crescut molt amb la gestió del Vilartagues primer i del Guíxols després, fet que ens convertia amb un dels Clubs més grans de les comarques de Girona. 

David Oliveras, Regidor d'Esports de St Feliu i Carles Motas, Alcalde de la ciutat han tancat l'acte on han parlat del canvi de gespa de la passada temporada i de la intenció de millorar els vestidors i graderia del Camp de Vilartagues.

Una foto de familia ha tancat l'Acte.