NOU ÈXIT DE L’ESCOLA DE FUTBOL SANT FELIU AMB EL 24è TORNEIG DE L’AMISTAT

El passat cap de setmana del 7 i 8 de juny, el camp de Vilartagues va tornar a ser el lloc de trobada de prop de 400 jugadors de 35 equips de benjamins i prebenjamins que van participar al 24è Torneig de l’Amistat, organitzat per l’Escola. A part de diversos equips de la demarcació de Girona, enguany hi van jugar equips d’altres zones del país i de clubs importants com ara el RCD Espanyol,  Vic Riuprimer, CF Badalona, CD Masnou i l’OAR Vic. Va ser un cap de setmana intens i marcat per la forta calor que no va minvar les ganes i la il·lusió dels petits jugadors per gaudir del futbol.
El dissabte al matí van jugar els Prebenjamins del 2007, quedant campions la Penya Bons aires que va guanyar la final al C escolar. A la tarda, el guanyador de l’any 2006 va ser la UE Quart, que també va vèncer el Prebenjamí A de l’Escola a la final. El B va quedar en sisena posició.
El diumenge al matí, el Begur va ser el primer de l’any 2005 de Benjamins, mentre els equips escolars van quedar cinquens (C), vuitens (D) i novens (E). Van tancar el torneig el diumenge a la tarda els més grans dels Benjamins (2004), competició que va guanyar el CF Badalona. Els Benjamins A i B taronges van quedar novens i desens, respectivament