PROP DE 500 PERSONES VAN PARTICIPAR A LA FESTA DE CLOENDA DE L’ESCOLA DE FUTBOL SANT FELIU

Prop de 500 persones de la família de l’Escola de Futbol van acomiadar dissabte passat la temporada 2013-2014 al camp Municipal de Vilartagues i les seves rodalies.

Les activitats de la tarda de la Festa de Cloenda van ser els partits de futbol 3x3, inflables, gimcanes i festa de l’escuma que van fer gaudir els més petits, per acabar amb un interessant partit entre pares i entrenadors del club.

A quarts de deu del vespre va començar el sopar popular amb càtering que es va dur a terme al bell mig de l’avinguda Catalunya.

Un cop acabat el sopar, es van fer els actes de reconeixement de la temporada amb la presència de l'Alcalde de la ciutat, Joan Alfons Albó, de la Regidora d'Esports Magda Lupiáñez, i del President de l'Escola, Jordi Cambronero.

El primer acte va ser el lliurament del trofeu als guanyadors de les activitats de la tarda. El següent reconeixement va ser el més multitudinari ja que tots els jugadors de l’Escola van pujar a l’escenari per equips i van rebre un obsequi commemoratiu i l’anuari de la temporada. Els dos coordinadors Dani Murcia i Gerard Llandrich també van rebre el reconeixement del club per la tasca feta durant tota la temporada. El Cadet A, com a campió de lliga i per l’ascens a Primera Divisió, va rebre un guardó especial per part de l’Ajuntament.

Per acabar, els jugadors juvenils que acaben la seva etapa de juvenils i per la seva vinculació de molts temps a l’Escola, van rebre el seu comiat en forma de video amb les fotos del seus anys d’escolars i una placa d’agraïment. Els jugadors, homenatjats són: Llorenç Gabarrón, Marc Sala, Juan Pedro Martínez, Jordi Fernández, Ernesto Luque, Ricard Pelló, Edu Rodríguez i José Luís González. A tots, ells, l’Escola els desitja molta sort en el futbol i, sobretot, en la vida.

Com ja és tradicional, la festa es va acabar amb un ball molt animat que va durar fins ben entrada la matinada.