TALLER DE COACHING ESPORTIU PER A MARES I PARES DE JOVES ESPORTISTES

L’EF Sant Feliu organitza un Taller de Coaching Esportiu adreçat a pares i mares de jugadors/es per ajudar a millorar l’educació dels nostres fills a través de l’esport.
En el taller, es parlarà d’esport; de valors; de guanyar, perdre i aprenentatge; i el més important, dels fills i com es poden acompanyar en l’esport perquè aquest sigui un veritable aprenentatge per a la vida.

Horari, data i lloc del taller:
Dijous 23 o 30 d’octubre de 2014, de 20 a 21,15h
Sala: Camp Municipal Vilartagues
Inscripcions gratuïtes: efsantfeliu@gmail.com adjuntar nom, cognoms i dia d’assistència.

El taller és d’una sola sessió amb places limitades, pel que es repetirà dos dies, per assistir-hi cal que us inscriviu gratuïtament, de forma prèvia, al Club.


El coach que dirigirà el taller és Claudi París (Sport & Executive Coach. Coach, expert en Psicologia de l’Esport de l’Escola de Futbol Sant Feliu. Coach del primer equip de l’Handbol Bordils. Professor al Màster en Coaching i Lideratge Personal de la Universitat de Barcelona. Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. Professor als Ensenyaments Tècnics i Tècnic Superior d'esport -especialitat de futbol-. Col·laborador del programa El Suplement, de Catalunya Ràdio)