LA GRAN FAMÍLIA DE L’ESCOLA DE FUTBOL GAUDEIX DE LA PRESENTACIÓ DE LA TEMPORADA 2014-2015

El passat dissabte 11 d’octubre a la tarda, els equips de l’Escola de Futbol van presentar-se en una celebració que novament va fer gaudir els familiars i els afeccionats de Sant Feliu que van tornar a omplir el Camp Municipal de Vilartagues. La presentació de l’esdeveniment va anar a càrrec del “speaker” del camp de Montilivi del Girona FC, Sergio Victorio. L’Escola li agraeix la seva desinteressada col·laboració.

L’acte va començar amb la desfilada dels equips, començant pels prebenjamins i acabant amb els juvenils. Però els últims a sortir van ser els més menuts de l’Escoleta que portaven la bandera del club.
  

Un cop els més de 310 jugadors van estar formats al centre del camp, van començar els parlaments. El primer va ser el del President del club, Sr. Jordi Cambronero, qui va destacar que l’Escola continua creixent i que segueix la línia dels últims anys quant a seriositat i comportament. 
Va recordar la necessitat d’incrementar els socis per tenir una Escola amb més representació a l’assemblea. També va parlar de la integració del Vilartagues CF a l’estructura de l’Escola i va estendre novament la mà a l’AD Guíxols per unificar el futbol de Sant Feliu. El següent a intervenir va ser l’Alcalde de la ciutat, Sr. Joan Alfons Albó, qui va lloar la tasca i la importància de l’Escola per a l’esport de Sant Feliu. Va seguir al Delegat de la FCF al Baix Empordà, Sr. Emili Vilert, qui va oferir l’ajut de la delegació gironina i va incidir en el pes que l’Escola té a la comarca i al futbol gironí. També hi eren presents el Regidor, Sr. Francisco Cárdenas; el President de l’AD Guíxols, Romà Corominas; i el President del Vilartagues CF, Antonio Escobar.
  
Després de les autoritats, van venir els discursos dels coordinadors Gerard Llandrich i Dani Murcia. Com a màxims responsables tècnics van remarcar que l’Escola seguiria amb la tasca de formar infants i joves a través del futbol. Van desitjar sort a tots els equips per a la nova temporada i van recordar els tres valors més importants a l’Escola: respecte, esforç i futbol.

La novetat d’enguany va ser que en representació dels jugadors en van parlar tres, un per a cada franja d’edat. El més petit va ser l’Aleix Martínez del Benjamí B, el qual va parlar de la il·lusió que els fa als més menuts el començar a jugar a futbol i va demanar als familiars que els animin i els felicitin, sense tenir en compte el resultat. L’Ainoa Massó, de l’Infantil A, va recordar la rebuda que van tenir ella i el seu germà a l’Escola quan van arribar de fora i va donar la benvinguda als nous jugadors, assegurant que es trobarien com a casa.



Per acabar els parlaments, l’Ivan Luque, capità del Juvenil A, va agrair el suport i la presència dels afeccionats als partits de la nova temporada i va acabar el discurs amb les següents paraules: “Els jugadors, tant els grans com els petits, els nous i els veterans, ens comprometem a esforçar-nos en el camp; a respectar els companys, rivals i àrbitres; i a gaudir fent l’esport que més ens agrada: el futbol. Tot això per fer encara més gran la nostra escola. El nostre lema és i serà: respecte, esforç i futbol. Visca l’Escola!”


Al final, es va fer la típica foto de família i enguany amb les sigles EFSF formades per jugadors al capdavant del gruix dels equips. Al darrere, la colla castellera dels Minyons de Santa Cristina van alçar un pilar i l’anxaneta va onejar una samarreta de l’Escola.



 La vetllada va acabar amb el triomf per 3-0 del Juvenil A davant l’At. Bisbalenc, en el debut de l’equip a casa en la lliga de Primera Divisió.