EL PROPER DISSABTE 18 DE JUNY ARRIBA LA FESTA DE CLOENDA DE LA TEMPORADA

A les 15:00 els nostres jugadors estan convocats al Camp Municipal de Vilartagues per fer la inscripció per participar al tradicional torneig de 3x3 de final de Temporada. Hi poden participar equips formats per 3 o 4 jugadors que participaran en la categoría que els correspongui en un format de lligueta. El Torneig començarà a les 16:00h i acabarà a les 18:30 h.
 
Durant tota la tarda tindrem al camp inflables, i enguany cal portar banyador ja que en algun cas aquests inflables són d'aigua i en acabar el Torneig de 3x3 pasarem al ja tradicional partit Pares vs Entrenadors, on hi sou tots convidats a participar-hi.
 
La festa es traslladarà llavors a la Sala Las Vegas, on a partir de les 21:00 farem el sopar de cloenda que donarà pas a parlaments i reconeixements als jugadors del Club. Enguany, la festa girarà entorn als 25 anys del Club i com a elements destacats tindrem la presentació de l'equipació del 25 aniversari i coneixerem qui será el padrí d'aquest aniversari.
 
Els tickets pel sopar es poden adquirir a les oficines del Club fins dimecres 15 de juny a les 20:00h, i cal tenir en compte que l'aforament a la Sala pel sopar és limitat.