ELS INFANTILS DE L'ESCOLA D'INTERCANVI A HOLANDA

El passat divendres dia 10, vint-i-un dels nostres jugadors dels Infantils A i B sortien de l'aeroport de Girona destí a l'aeroport alemany de Weeze per passar un cap de setmana d'intercanvi amb el club holandés VV Heijen, d'una població holandesa propera a la frontera amb Alemanya.

L'expedició la formaven els jugadors, dos tècnics i 15 acompanyants que van ser rebuts a l'aeroport alemany per les famílies holandeses que acollien a les seves cases els nois, mentre que els acompanyants s'allotjaven en un hotel de la població de Gennep, al costat de Heijen. En arribar , trasllat a les cases i dinar per a la tarda anar al camp de futbol, on els entrenadors dels dos clubs van preparar una sessió d'entrenament amb diversos exercicis i grups mixtes de jugadors dels dos clubs.











Després de la sessió d'entrenament, els jugadors i pares holandesos i catalans es van trobar per fer ua barbacoa a les mateixes instal.lacions del club. La festa es va allargar amb jocs tradicionals holandesos i un DJ. 








El matí del dissabte es va jugar el  Torneig entre el club local, dos equips de l'Escola i un club convidat, el Vitesse. El format de lligueta tots contra tots, va fer que el partit entre els dos equips de l'Escola esdevingués el decissiu. L'equip 2 arribava a aquest partit amb dues victòries i l'equip 1 ho feia amb un empat i una victòria. Finalment l'equip 2 va aconseguir la tercera victòria amb el que finalment s'emportava el campionat. En acabar el Torneig cap a les 16:00h els nois es van dirigir a les cases on hi van estar fins a l'hora de sopar acabant la nit a la bolera. 




La darrera jornada començava amb un esmorzar preparat pels pares holandesos per a tots els seus convidats  a les intal.lacions el Club, i un posterior intercanvi d'obsequis i records pels clubs i els participants. La segona part aarribarà la propera temporada quan les famílies ganxones acolliran els nens holandesos a casa seva.