ES PRESENTA EL FUTBOL GANXÓ MÉS UNIT QUE MAI



El passat diumenge 16 d’octubre davant molt públic, els prop de 300 jugadors i jugadores de futbol base de l’EF Sant Feliu, i els 80 jugadors sèniors de la mateixa Escola, AD Guíxols i Vilartagues CF es van presentar a l’afició ganxona. Ho feien junts per segon any, però aquest cop amb una unitat més gran ja que les tres entitats són dirigides per una sola Junta Directiva que fa que tots els clubs tinguin uns recursos personals i materials compartits, però mantenint la seva independencia social i económica. 


L’acte va comptar amb la presencia de l’Alcalde Carles Motas i va començar amb l’entrada al camp dels 20 equips que conformen el futbol base, mentre els sèniors del Guíxols i el Vilartagues els feien el passadís, els jugadors  estrenaven l’equipació commemorativa del 25 aniversari del Club que ja es va presentar a la Cloenda de la Temporada anterior. Més tard es va comptar amb la presència de voluntaris de Creu Roja Joventut i del President de Creu Roja Jordi Roca a qui es va lliurar una samarreta ja que l’equipació del 25 aniversari inclou la imatge de l’entitat amb la que es col·laborarà durant l’any.



Un cop ja amb tots els equips al camp va ser el torn dels parlaments. Van intervenir, els coordinador Gerard Llandrich que va parlar en nom també de Lluis Baena i Mohamed Fares, i que va destacar l’impuls que pot donar treballar tots junts i va demanar el suport dels pares en la pràctica de l’esport escollit pels seus fills. El jugador Aleví Arnau Ferrer i el capità del Juvenil A Xavier Busquets,  van parlar en nom dels jugadors i van explicar el que era per ells ser d’aquest Club fent referencia als valors que es vol transmetre als seus jugadors. El President del Club Jordi Cambronero va tancar aquest primer torn d’intervencions destacant el creixement experimentat en els darrers anys i les particularitats de l’Entitat respecte a  Clubs de l’entorn: prioritzar primer els de casa.


Com a acte del 25 aniversari de l’Escola es va fer entrega d’un reconeixement als expresidents de l’Escola Antoni Franquesa, Antonio Romero, Joan Sagué, Carlos Martínez i a títol póstum a Rogeli Sala.









Un cop presentat el futbol es va donar pas a la presentació dels equips sèniors, que aquest cop no va ser complerta ja que el Guixols B i el Sènior Femení de l’EF Sant Feliu no van poder ser-hi present ja que tenien partit fora de Sant Feliu en aquells moments. Es va presentar lals jugadors i cos tèncic del Vilartagues CF i del Guíxols  i els seus capitans David Zorrila i Yassine Fechali van parlar en nom dels seus equips, destacant el que representava anar junts, animant a tots els presents a seguir-los durant la Temporada i aspirant a portar al futbol ganxó el més amunt possible. El President de l’Ateneu i  Vilartagues Jordi Cambronero va pendre la paraula de nou, aquest cop per parlar de com s’afrontava aquesta unitat en el futbol sènior. L’objectiu aquest cop, fer que amb el talent que dona una ciutat de més de vint mil habitants i amb l’implicació de tots portar el futbol de Sant Feliu un graó més del que té ara. 
 

L’Alcalde Carles Motas va tancar el torn de parlaments agraïnt a tots la participació, destacant el positiu que pot ser treballar així, i finalment va recordar a tots els jugadors i públic que el futbol és un esport que mou molta gent i que tots ells representen la ciutat amb les seves actuacions. Va desitjar una temporada plena d’éxits a tots.


L’acte es va cloure amb el reconeixement a la antiga junta de l’Ateneu que l’ha dirigit durant els darrers 20 anys, es va donar a Emili Vilert, Jaume Guinó, Romà Corominas i Agustí Flores una placa en agraïment a la feina feta.