L'EF SANT FELIU S'IMPLICA AMB LA CIUTAT


L'Entitat no vol ser aliena a la societat que l'envolta i per aquest motiu durant les setmanes vinents s'implica en dos esdeveniments de la ciutat i amb altres entitats que els porten a terme.

CAMPANYES DE CREU ROJA JOVENTUT


El dissabte vinent 19 de novembre i dins l'acord que l'Escola té amb Creu Roja Joventut en el marc del seu 25è aniversari, el Club posa a la disposició dels voluntaris de l'ONG de Sant Feliu un espai per a què es dugui a terme una jornada de sensibilització de cara a la propera recollida de joguines que com ja es tradicional es portarà a terme a la ciutat. Al llarg del matí els membres de CRJ realitzaran activitats tals com tallers i jocs gegants, per emmarcar la seva Campanya envers la Joguina Educativa, on hi podran participar tots aquells qui ho vulguin.

Així mateix durant el mes de Desembre, el Camp Municipal de Vilartagues esdevindrà també un punt de recollida per a la Campanya de Joguines d'aquest any.



L'ESCOLA AMB LA MARATÓ DE SANG 2016

El proper dissabte 10 de Desembre, el Pavelló Municipal de "La Corchera" serà a lloc on es portarà a terme una nova edició de la Marató de Sang, amb l'objectiu d'aconseguir un rècord de donacions d'un bé tant preuat.

El Futbol Ganxó, a través del Guíxols, Vilartagues i Escola hi participarà de diverses maneres, entre elles la sensibilització. L'Escola ho farà amb la difusió de la diada entre els seus socis i entre els familiars dels seus jugadors, ja que per ser donant cal ser major de 18 anys. És el desig del Club ajudar al fet que la donació sigui tot un èxit.