L'ESCOLA COMENÇA UNA CAMPANYA DE VALORS

Amb el suport de l'Ajuntament de la Ciutat i del Consell Esportiu del Baix Empordà, l'Escola de Futbol Sant Feliu comença aquesta setmana una campanya dirigida a tots els qui formen part del Club per tal de fer que la pràctica de l'esport dels seus fills i filles es visqui en un entorn de valors positius per a tots.

Els valors no són universals, ni naixem amb uns valors preestablerts, sinó que els infants van configurant la seva pròpia escala de valors en funció de les pròpies vivències, experiències i entorns més propers. És aquí, en l'entorn del nen on la campanya es focalitza. 

A partir d'ara i cada setmana s'incidirà en alguns dels dotze missatges en que s'ha volgut centrar la campanya, missatges que busquen que la complicitat entre tots els elements que configuren aquest entorn proper del que el nen es nudrirà en una etapa tant important i definitva pel seu futur, els entrenadors, els àrbitres, el públic i fins i sobretot el mateix infant. Els nens gairebé sempre no viuen l'esport de la mateixa que els adults i és important que sigui així.

Només 1 de cada 10.000 jugadors arribarà a jugar de manera professional, mentretant la resta s'emportarà amistats, vivències, treball, esforç, responsabilitat, autosuficiencia, etc.