INTERCANVI AMB EL CLUB HOLANDÉS VV HEIJEN

El passat cap de setmana del 28, 29 i 30 d'abril, un equip cadet de el Club holandès VV Heijen va visitar St Feliu retornant l'estada que els nostres jugadors van fer al seu municipi la Temporada anterior. Van ser 21 els jugadors que van desplaçar-se fins a St Feliu on els pares de l'equip ganxó els tenien preparadees vàries activitats per omplir el dies que passaven a la nostra ciutat.

Els jugadors holandesos van passar aquests dies acollits a les cases dels jugadors de l'Escola, mentre que els adults que els acompanyaven ho feien en diferents establiments. El primer dia va començar amb la rebuda a l'aeroport de Girona, la visita a la zona centre de la ciutat i ja a la tarda amb un entrenament conjunt al Camp Josep Sunyer.

El dissabte al matí es va fer un Torneig entre els equips que van formar els jugadors del VV Heijen i els Cadets B i C de l'EF Sant Feliu. Després de dinar els nois van passar la tarda al Parc Aventura de Sant Feliu tot i acabant amb una barbacoa, amb pares i familiars.




La jornada de diumenge havia de començar amb un passeig pel camí de ronda de St Pol a St Feliu, que el mal temps va fer que es suspengués. Al migdia, va arribar l'acte més oficial amb la rebuda per part de l'Ajuntament de l'expedició vinguda d'Holanda. El Regidor d'Esports David Oliveras, acompanyat per directius de l'EF Sant Feliu i del VV Heijen, va agraïr als visitants la seva estada, va posar de relleu el record que pels nois queda d'aquestes vivències i finalment va lliurar una placa de l'Ajuntament al Club holandés. Així mateix el club visitant va lliurar a l'EF Sant Feliu d'una bandera amb els escuts dels clubs i el lema "AMICS PER SEMPRE".

Un cop es va abandonar l'Ajuntament es va passar a una arrossada per pares i jugadors on directius de l'EF Sant Feliu va lliurar al Club holandès una samarreta del Club signada per tots els nois de St Feliu que participaren de l'intercanvi. L'expedició es va desplaçar a veure el partit que jugava l'AD Guíxols i la visita va acabar amb un berenar-sopar que va servir de comiat. El dia següent 1 de maig a primera hora del matí els ganxons van acompanyar als visitants a l'Aeroport de Girona per acomiadar-los definitivament.